Al fer la petició de reserva, vostè accepta els termes i condicions que es descriuen a continuació, i tots els que se us informaran per correu.

1. Les tarifes estan subjectes a impostos locals i impostos a les vendes. Els preus són sense despeses, aquests són al seu càrrec. L'aparcament es apart, demanin preu i disponibilitat a la nostra agencia. 

2. La tarifa de neteja és a títol indicatiu, aquest serà indicat en el contracte i pot ser aplicable en cas que l'apartament no sigui retornat propi.

3. Es requereix un dipòsit d'un mes per confirmar la seva reserva i assegurar l'allotjament. La reserva no es confirma fins que s'hagi rebut el dipòsit.

4. L'estada mínima i obligatòria serà del 01/12/2023 al 15.04.2024 (ambdues dates incloses), equivalent a 4 mesos 1/2.

5. Un dipòsit de dos mesos serà demanat, i no podrà ser usat com a mensualitat.

6. Per al lliurament haura de pagar l'assegurança (100,00 €) i els càrrecs d'agència (demanar la suma per correu), sense oblidar el dipòsit.

7. No s'admeten mascotes en els nostres apartaments, demani per consultar la possibilitat.

8. El lliurament de el pis es farà el dia i hora concertada. En cas de retard, la nostra oficina no assegurés la possibilitat de lliurament. És important de manar tota la documentació demanada abans del dia del lliurament.

9. Un cop confirmat el pis aquest no podra ser canviat.

12. Recordeu que:

* No s'atorgaran reemborsaments per arribades tardanes, sortides anticipades o dies no utilitzats de la seva estada.

* El dipòsit no pot ser reemborsat el dia de sortida.