Terminos


Al fer la reserva, accepteu els termes i les condicions descrits a continuació.

1. Les tarifes estan subjectes a impostos locals i a les vendes.

2. En cas que no es retorni l'apartament net, es pot aplicar una tarifa de neteja de 90,00 €, també podeu sol·licitar-la en fer la reserva.

3. Per confirmar les dates i assegurar l'allotjament és necessari un dipòsit del 30%. Reserva no es confirma fins que no s’hagi rebut l’ingrés.

4. El saldo es carrega 30 dies abans de la data d’arribada (o abans). En rebre el pagament complet, t’enviarem les darreres instruccions, incloses instruccions i detalls d’entrada.

5. Les reserves realitzades dins dels 30 dies posteriors a la data d’arribada han de ser pagades integrament (vegeu 9).

6. S’admeten animals en alguns dels nostres apartaments, si us plau, informeu-vos per comprovar la possibilitat. Està prohibit fumar dins de l’immoble. En cas de En incomplir aquestes normes, es cobrarà del dipòsit un mínim de 100,00 €.

7. El registre d'entrada és a partir de les 15:00 del dia d'arribada. El check-out és a les 10:00 del dia de sortida.

8. En efectuar el registre d’entrada, es requereix un dipòsit de 200,00 € amb tarjeta bancària. Garanteix la seguretat contra els possibles danys causats, discrepàncies d’inventari o despeses de manteniment excessives. Després de passar una inspecció satisfactoria del apartament, el dipòsit es retornarà en les dues setmanes posteriors a la sortida. 

9. Un cop confirmat l’apartament, ja no es podrà substituir per una altra casa sense compensació econòmica, d’acord amb la política de cancel·lació.

10. Tots els apartaments disposen d’un subministrament bàsic d’articles de bany i articles de cuina. Els clients són responsables de comprar / proporcionar els subministraments addicionals necessaris durant la seva estada.

11. Cada propietat disposa d’un manual d’informació que pot contenir informació general i específica sobre la propietat i els voltants. Fixeu-vos en les necessitats de residus i estacionaments.

12. Tingueu en compte que:

* No es retornarà cap devolució per a arribades fora de horaris, sortides anticipades o dies no utilitzats de la vostra estada.

* El dipòsit no es pot retornar el dia de la sortida.