Terminos


Al fer la reserva, accepteu els termes i les condicions descrits a continuació.

1. Les tarifes estan subjectes a impostos locals i a les vendes.

2. En cas que no es retorni l'apartament, es pot aplicar una tarifa de neteja de 80,00 € propi, també podeu sol·licitar aquest paquet en fer la reserva.

3. Per confirmar les dates i assegurar l'allotjament és necessari un dipòsit del 30%. Reserva no es confirma fins que no s’hagi rebut l’ingrés.

4. El saldo es deu 30 dies abans de la data d’arribada (o abans). En rebre el pagament complet, t’enviarem les darreres instruccions, incloses instruccions i detalls d’entrada.

5. Les reserves realitzades dins dels 30 dies posteriors a la data d’arribada han de ser pagades integrament (vegeu 9).

6. S’admeten animals en alguns dels nostres apartaments, si us plau, informeu-vos per comprovar la possibilitat. I està prohibit fumar dins de l’immoble. En cas de En incomplir aquestes normes, es cobrarà un dipòsit mínim de 100,00 € al seu dipòsit.

7. El registre d'entrada és a partir de les 15:30 del dia d'arribada. El check-out és a les 10:00 del dia de sortida.

8. Cal garantir un dipòsit de 200,00 €, amb tarjeta, per garantir la seguretat contra els danys causats per malícia, discrepàncies d’inventari o despeses de manteniment excessives. Si es requereix una inspecció satisfactòria de la propietat després de la sortida, el dipòsit es retornarà en les dues setmanes posteriors a la sortida. En efectuar el registre d’entrada, s’haurà de pagar amb targeta.

9. Un cop confirmat l’apartament, ja no es podrà substituir per una altra casa sense compensació econòmica, d’acord amb la política de cancel·lació.

10. Tots els apartaments disposen d’un subministrament bàsic d’articles de tocador i articles de cuina. Els clients són responsables de comprar / proporcionar els subministraments addicionals necessaris durant la seva estada.

11. Cada propietat disposa d’un manual d’informació que pot contenir informació general i específica sobre la propietat i els voltants. Fixeu-vos en les necessitats de residus i estacionaments.

12. Tingueu en compte que:

* No es retornarà cap devolució per a arribades tardanes, sortides anticipades o dies no utilitzats de la vostra estada.

* El dipòsit no es pot retornar el dia de la sortida.